AcasăPoliticaNegritoiu: ASF va fi restructurata. Ma intereseaza reducerea cheltuielilor

Negritoiu: ASF va fi restructurata. Ma intereseaza reducerea cheltuielilor

Misu Negritoiu

Noul sef al Autoritatii pentru Supraveghere Financiara (ASF), Misu Negritoiu, a anuntat ca isi propune o restructurare a institutiei la conducerea careia a fost propus.

Misu Negritoiu

Anuntand ca vrea ca ASF sa fie o institutie credibila, Negritoiu a declarat ce isi propune sa faca, intr-o prima faza, di postura de sef al Autoritatii. „Am in plan sa faca o restructurare a institutiei (…) Dar o iau de la baza si numa intereseaza toate persoanele. Persoanele daca nu au fost pe competenta, cred ca se vor indeparta in mod natural. Cred ca daca nu vor face fata, nu au ce cauta acolo”, a spus Negritoiu.

Intrebat daca va taia salariile celor care lucreaza acolo, avand in vedere ca s-a vehiculat in presa ca la conducerea Autoritatii ar fi persoane cu remuneratii foarte mari, noul presedinte al ASF a raspuns ca nu isi propune sa taie lefuri inca din prima zi in care este instalat in fucntie, dar ca are in vedere reducerea cheltuielilor cu Autoritatea. „Cred ca e nepotrivit ca in prima zi sa modific salariile oamenilor. Ma intereseaza reduceri masive cu salariile, reducerea cheltuielilor cu ASF-ul. Cred ca e mare discrepanta intre salarii. Sunt unele prea mari, unele prea mici”, a spus Misu Negritoiu, dupa ce comisiile parlamentare i-au acordat, luni, aviz favorabil numirii la sefia ASF.

263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger