AcasăPolitica"Nedumerirea" lui Traian Basescu, dupa desemnarea lui Ciolos premier: Ma intreb cand...

„Nedumerirea” lui Traian Basescu, dupa desemnarea lui Ciolos premier: Ma intreb cand ii vine randul domnului Predoiu?

Fostul sef al statului si ex-membru al formatiunii democrat-liberale, inainte ca formatiunea condusa de Vasile Blaga sa se alature vechiului PNL, pentru a forma marele Partid National Liberal si-a manifestat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul sau de pe o cunoscuta retea de socializare, o nelamurire din care se desprinde, totodata, o concluzie trista pentru fostii pedelisti.

Intr-o nota vadit ironica, Traian Basescu se intreaba, in contextul desemnarii tehnocratului Ciolos, de catre seful statului, pentru a forma un nou guvern, odata cu demisia lui Ponta, cand anume va mai ajunge Catalin Predoiu -liberalul anuntat de luni bune a fi propunerea partidului pentru premier – in varianta in care liberalii vor ajunge la guvernare, sef la Palatul Victoria.

„Repet, Dacian Ciolos este o solutie buna. Ma intreb cand ii vine randul domnului Predoiu? Cu siguranta, oamenii fostului PDL nu au fost, nu sunt si nu vor fi doar folositi de vechiul PNL. Ei au fost, sunt si vor fi profund respectati in noul partid„, noteaza Basescu, incheind cu convingerea ca „Vasile Blaga va fi profund in explicatii”, urmata de un emoticon hazliu.

E important de mentionat si faptul ca remarcile actualului presedinte al Miscarii Populare vin in contextul in care Ciolos a fost prezent, in jurul orei 10, la sediul PNL din Capitala, unde a discutat cu cei doi lideri ai PNL- Gorghiu si Blaga.

354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger