AcasăPoliticaNastase vrea sa-i faca lui Ponta curatenie in guvern

Nastase vrea sa-i faca lui Ponta curatenie in guvern

Adrian Nastase ar pune pe liber mai multi ministri

Parlamentul functioneaza la relanti, iar guvernul are si el nevoie de un suflu nou, sustine fostul premier Adrian Nastase, subliniind ca nu ar strica o remaniere in 2014.

Adrian Nastase ar pune pe liber mai multi ministri
Echipa guvernamentala ar putea sa se schimbe in 2014

Liberalii si social-democratii s-au concentrat mai mult pe conflictele din interiorul aliantei, uitand practic de angajamentele din campania electorala, a mai spus Nastase, care a tinut sa le ofere si cateva sfaturi uselistilor. “Parlamentul trebuie reinventat, deoarece nu functioneaza. As gandi apoi la o intarire a formulei de guvernare in perioada sarbatorilor de iarna, ca anul viitor sa se poata intra cu mai multa vitalitate. (..) Evident, si o remaniere. As tempera elementele de diferentiere ideologica pana la alegerile europarlamentare”, a declarat social-democratul.

Totodata, acesta a precizat ca uselistii au gresit in momentul in care au capitulat in fata lui Traian Basescu, resemnandu-se la gandul ca mandatul presedintelui se va incheia intr-un an de zile. “Liderii USL nu realizeaza ca in timp ce ei se relaxeaza privind spre viitoarele campanii, mecanismul care l-a sustinut pe Basescu se recompune. Eu cred ca aici ar trebui sa fie elementul esential de atentie in perioada urmatoare”, a conchis Adrian Nastase.

[poll id=”646″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
898 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger