AcasăPoliticaNastase, prima postare pe blog, dupa condamnare: "Nu mi-am inchipuit ca razbunarea...

Nastase, prima postare pe blog, dupa condamnare: „Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate…”

Daca intr-o prima faza, la scurt timp dupa ce a aflat ca a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul Zambaccian, Nastase sustinea ca e vorba de o decizie „injusta” si o „razbunare murdara”, fostul premier a dezvoltat ideea, intr-o prima postare pe blogul sau, de dupa decizia magistratilor ICCJ.

Astfel, fostul premier sustine ca ar fi avut informatii, inca dinainte de trecerea in 2014, cu privire la sentinta din acest dosar.  „Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse. Aveam informatii, din zona Cotroceni, cu cateva zile inaintea Anului Nou, ca se luase “hotararea” ca sentinta in dosarul Zambaccian sa fie de inchisoare cu executare, atat pentru mine, cat si pentru sotia mea. In final, probabil pentru ratiuni legate de eventualele reactii ale opiniei publice, pedeapsa pentru sotia mea a fost modificata”, se arata in postarea aparuta pe blogul fostului sef al Guvernului.

Dupa cum aminteam anterior, tot despre razbunare vorbea Nastase si luni seara, la iesirea din sediul de Politie la care s-a predat, cand raspunzand unei intrebari a ziaristilor, cu privire la decizia magistratilor Inaltei Curti, fostul premier a sustinut doar atat: „Ingrozitoare. Extrem de injusta, o razbunare murdara, ce pot sa spun mai mult”.

Adrian Nastase a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Zambaccian, fiind acuzat de santaj si luare de mita. Sotia sa, Dana Nastase, a primit o pedeapsa cu supendare, de trei ani, in acelasi dosar. La scurta vreme dupa ce a aflat decizia completului de cinci magistrati ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie, fostul sef al Guvernului a decis sa se predea, la Circa 2 de Politie din Capitala. Insotiti de fiul sau cel mare, Andrei, Nastase a ajuns la sediul sectiei amintite. De acolo a fost dus, sub escorta, la penitenciarul Rahova, unde se afla si la aceasta ora.

Cititi si: Adrian Nastase s-a predat la sediul unei sectii de Politie din centrul Capitalei

Sentinta in dosarul Zambaccian: Adrian Nastase, inchisoare cu executare. Sotia sa, condamnare cu suspendare

Sora lui Adrian Nastase, primele reactii dupa aflarea sentintei in “dosarul Zambaccian”

Primul gest facut de Andrei, fiul sotilor Nastase, dupa aflarea sentintei in dosarul Zambaccian!

Prima declaratie a lui Adrian Nastase, dupa condamnarea sa la inchisoare cu executare, in “dosarul Zambaccian”

Adrian Nastase, condamnat politic si o victima a regimului Basescu, in opinia lui Ponta

Avocat: Adrian Nastase nu are absolut niciun tratament special

Ion Iliescu, despre condamnarea lui Nastase: Nu crede ca e o legatura directa intre factorii politici si justitie

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger