AcasăPoliticaNastase numara pisicuti mai nou, nu oua

Nastase numara pisicuti mai nou, nu oua

Adrian Nastase

De cand Traian Basescu i-a comparat seful de partid cu o mica felina, ”Victor Ponta, cand vine la mine, e ca un pisic”, Nastase nu le spune matelor nici ”du-te mai incolo”.

Adrian Nastase este acum in masura sa invite pe oricine sa-i numere si pisicile

Ferma lui Adrian Nastase de la Cornu a fost napadita de zeci de pisici, pe care nimeni nu indrazneste sa le deranjeze. Desi gazdele nu le hranesc, matele au luat in primire teritoriul, s-au descurcat singure cu mancarea (vaneaza soricei si mierle) si au pus la respect cainii familiei Nastase. ”Vin aici de peste tot si nu le dam de mancare, iar cainii n-au curaj sa se apropie de ele sau, pur si simplu, le ignora”, relateaza fostul premier pe blog, adaugand si ca felinele care i-au invadat domeniul ”sunt pe jumatate salbatice”.

Adrian Nastase

Salbatice, dar si stapane pe curtea lui Nastase, dupa cum reiese din pozele postate de acesta pe blog. Coincidenta sau nu, matele au dat navala in ferma familiei Nastase dupa ce Traian Basescu a sustinut, in perioada pre-coabitare, ca liderul PSD Victor Ponta se comporta ”ca un pisicut” ori de cate ori venea la Cotroceni, spre deosebire de retorica agresiva folosita in public. Intre timp, ”pisicutul” s-a transformat in leu, coabitarea a venit si s-a dus, dar Adrian Nastase a ramas, dupa cum se vede, marcat de un respect deosebit fata de orice mata.

author avatar
Simona Badulescu
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger