AcasăPoliticaNastase nu trece cu vederea: "E vremea delatorilor”-se plange acum Basescu, cand...

Nastase nu trece cu vederea: „E vremea delatorilor”-se plange acum Basescu, cand trebuie sa mearga in fata instantei”

Adrian Nastase a ales sa nu lase sa treaca neobservata o afirmatie facuta, recent, de catre fostul lider de la Cotroceni, in privinta asa-zisei vremi a „delatorilor”. Motiv pentru care a ales sa faca o scurta analiza a catalogarii acestora in „buni” si „rai”.

Odata ce l-a auzit spunand, asemeni restului romanilor, pe fostul presedinte, cu ocazia prezentei acestuia din urma, joi, la Instanta Suprema, cum ca ar fi „vremea delatorilor”, Nastase a tinut sa faca o remarca.

Asa ca a scris o scurta postare in acest sens, pe care a urcat-o, sambata, pe blogul sau. Asadar, pornind de la un titlu cat se poate de sugestiv, ‘Delatorii „buni” si delatorii „rai”’, Adrian Nastase remarca faptul ca fostul lider de la Cotroceni a inceput sa se planga de acest aspect doar dupa ce s-a vazut nevoit sa mearga in Instanta, si se intreaba de ce alte persoane- unele care au facut denunturi impotriva fostul premier – puteau fi incadrati in categoria „delatorilor buni”.  „E vremea delatorilor” – se plange acum Basescu, cand trebuie sa mearga in fata instantei. Dar Genica Boerica, condamnat la vreo 12 ani de inchisoare  si fugit prin lume – cel care a facut un denunt din inchisoare impotriva mea, ca sa scape?  Dar Octavian Cretu? Dar Cristina Popa? Acestia erau delatori „buni”, pentru ca serveau scopurilor politice ale lui Basescu, in dosarele mele?”, sunt intrebarile la care ar vrea Adrian Nastase sa afle un raspuns.

Reamintim ca Basescu a fost, joi, la Inalta Curte, pentru a discuta cu magistratii pe marginea cauzei celor trei ziaristi rapiti, in 2005, in Irak, ca urmare a unei plangeri depuse de Vadim Tudor. La instanta Suprema s-a prezentat, in aceeasi zi, si Vasile Blaga, fostul lider al PDL, actualmente copresedinte al PNL.

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger