AcasăPoliticaNastase: Liberalii au dat-o pe etnobotanice

Nastase: Liberalii au dat-o pe etnobotanice

In timp ce majoritatea social-democratilor condamna atitudinea ipocrita a liberalilor in privinta Codului fiscal, Adrian Nastase ii scuza pe parlamentarii PNL. „Erau sub influenta drogurilor usoare”, sustine fostul premier.

Adrian Nastase

Reactia penelistilor este o enigma si pentru Adrian Nastase, asa cum este pentru mai toti social-democratii prezenti in ziua votului in Parlament. Unii au pus-o pe seama duplicitatii, altii pe seama iresponsabilitatii. De departe insa, cea mai inedita explicatie tot Nastase o ofera: liberalii nu erau in apele lor in ziua in care au sustinut Codul fiscal. „<<Medicamentul este bun, dar nu avem incredere in doctor si in faptul ca o sa-l administreze corect>>”. In esenta, aceasta este abordarea liberal-democrata in ceea ce priveste Codul fiscal. Cu alte cuvinte, Codul, in sine – pentru care ei au votat – este bun, dar guvernul care trebuie sa-l aplice, este rau. Asa ca trebuie sa votam impotriva medicamentului. E bine ca le-a atras atentia presedintele Romaniei, deoarece parea ca ei, din neatentie, luasera etnobotanice cu ocazia votului din plen”, scrie Adrian Nastase pe blogul sau.

Adrian Nastase ii banuieste pe liberali ca au consumat ceva inainte de votul pentru Codul fiscal

In opinia acestuia, „pastilati” sau nu, penelistii tot ridicoli si neseriosi par.  „Aceasta abordare ( a liberalilor – n.r) nu tine seama insa de faptul ca  reglementarea (Codul)  nu este de unica folosinta, ea urmamd sa fie aplicata si de <<doctorul>> care va fi ales dupa parlamentarele din 2016! (…) De asemenea, succesiunea de momente – votul unanim al PNL in Parlament in favoarea Codului; retrimiterea Codului de catre presedintele catre Parlament; achiesarea parlamentarilor PNL la pozitia presedintelui, pune PNL  intr-o relatie de subordonare jenanta fata de Klaus Iohannis”, a concluzionat fostul premier.

author avatar
Adelina Ionicel
590 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger