AcasăPoliticaNastase isi reneaga cetatenia

Nastase isi reneaga cetatenia

”Daca va castiga Bombo, noi plecam in Congo”, fredonau adversarii lui Adrian Nastase in 2004. Cum roata se invarte, Nastase este cel care viseaza acum la o alta cetatenie, eventual la o alta tara.

Satul de atata Justitie romaneasca aplicata pe propria-i piele, Adrian Nastase prefera situatia de apatrid

”M-am gandit sa renunt la cetatenia romana”, a decretat ieri Adrian Nastase, in plin tribunal, dupa ce procurorii au cerut instantei sa mai adauge un spor de un an la pedeapsa de patru ani de detentie primita de fostul premier in dosarul ”Zambaccian”, ca urmare a comasarii acestei sentinte cu aceea data in dosarul ”Trofeul Calitatii”.  Satul de ”acuzatiile nefundamentate” pe care i le aduc procurorii DNA, Adrian Nastase a sustinut ca ia in calcul renuntarea la cetatenia romana, din moment ce ii sunt suprimate drepturile, situatie in care nu mai are ”nici cum si nici ce sa faca pentru tara”.

Pesedistii binecuvanteaza in scris fericirea de a fi romani

”Este o moarte civila si acesta este si scopul in care se cere suplimentarea pedepsei”, a declarat fostul premier in fata instantei de judecata. Conform afirmatiilor facute de fiul sau cel mare, Andrei, la finalul sedintei de ieri, ideea cu renuntarea la cetatenie nu este o vorba aruncata in vant: ”Ar fi o ultima solutie. Noi consideram ca asta s-a urmarit: eliminarea lui din viata politica”. Ba mai mult, Andrei Nastase a precizat ca atat el, cat si fratele sau mai mic, Mihnea, vor renunta de asemenea la cetatenie, daca tatal lor va face acest pas. Culmea este ca Adrian Nastase ar ajunge sa-si repudieze tara pe care a si condus-o in plin regim PSD! Ba chiar intr-un moment in care colegii sai de partid, in frunte cu liderul si premierul Victor Ponta, isi afiseaza pe toate gardurile patriei mandria de a fi romani (vezi foto). Ceea ce, implicit, inseamna ca plesneste pielea pe ei de mandrie si cand vad cat de bune si de eficiente sunt institutiile statului, inclusiv DNA…

author avatar
Simona Badulescu
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger