AcasăPoliticaNastase il trimite pe Ponta la uzina

Nastase il trimite pe Ponta la uzina

Adrian Nastase anunta ca va iesi din hibernare. Actiunea este ingreunata de subiectele ”incendiare”, sanii mari, Suleyman, dar si de prestatia sub asteptari a premierului Victor Ponta.

Nastase asteapta mai mult de la Guvernarea USL

In timp ce-si pregateste prima aparitie in public, care va avea loc cel mai probabil la Congresul PSD, Adrian Nastase a decis sa-l urecheze pe Victor Ponta.  De control, ca sa nu si-o ia prea mult in cap. Concret, fostul lider social-democrat ii cere premierului sa mai lase jocurile de culise si sa ia tara la pas.  ”Iesirea din hibernare se face foarte greu. Nu pentru ca as vrea sa fiu la butoane, ci pentru ca as vrea sa vad la televizor nu doar vizite la CSM, ci si vizite sau intalniri in cateva fabrici performante. As vrea sa simt cum se instaleaza increderea ca viitorul va fi mai bun”, noteaza Nastase pe blogul personal.  Totodata, acesta critica graba si maniera in care se desfasoara privatizarile.

Victor Ponta a intrat in colimatorul predecesorilor sai

”A inceput o noua faza de <<privatizari>> pentru ca trebuie sa luam niste bani cu care sa platim restituirile de proprietati, pentru a face dreptate in lume, pentru cei care isi descopera titluri de proprietate prin Ecuador sau Columbia. Daca Mark Gitenstein va conduce Fondul Proprietatea, atunci statul de drept in Romania s-ar putea sa functioneze corect”, a mai precizat Adrian Nastase.

Calin Popescu Tariceanu

Executivul, criticat si de Tariceanu

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu sustine ca, la nivelul actualei guvernari, nu exista  ”suficient curaj si competenta” pentru adoptarea unor masuri in scopul depasirii crizei.  ”Este al cincilea an de criza economica. Dar nu s-a luat nici o masura economica. 2013 este singurul an in care se pot lua masuri importante, avand in vedere ca la anul sunt din nou alegeri. Doar reducerea cheltuielilor aparatului statului, investitiile si diminuarea evaziunii fiscale ne vor scoate din criza”, a mai punctat fostul premier.

[poll id=”491″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger