AcasăPoliticaNastase il baga-n paranteze pe Basescu

Nastase il baga-n paranteze pe Basescu

Adrian Nastase sustine ca „Regimul Basescu” este o paranteza in istorie

Retras din prim-planul vietii politice, Adrian Nastase nu a uitat totusi de lupta cu Traian Basescu. Un razboi pe care-l duce singur,  fostii lui colegi fiind mult prea ocupati cu guvernarea si reglarile de conturi din partid.

Adrian Nastase sustine ca „Regimul Basescu” este o paranteza in istorie

Fostul premier a luat foc cand a vazut ca pesedistii nu se grabesc sa desfiinteze recenta analiza facuta de Traian Basescu cu privire la mandatul sau. „In decembrie 2014, s-a incheiat cel de-al doilea mandat al lui Traian Basescu. El incearca acum sa-si fixeze un loc onorabil in istoria romanilor. Nu cred ca va reusi. <<Regimul Basescu>> va ramane o paranteza de istorie. Asa cred eu. Altii poate ca au o alta evaluare a acestor ani”, a afirmat Nastase, aratand ca Basescu este cel care a indatorat Romania, a distrus imaginea Parlamentului si a incurajat dezbinarea sociala. Prin prisma acestei „liste de pacate”, pentru Adrian Nastase este inexplicabila pasivitatea pesedistilor.

Traian Basescu este mandru de mandatul sau

„Basescu simte nevoia sa se raporteze negativ la perioada 2001-2004, pentru a pune in valoare <<realizarile>> deceniului sau. Il inteleg. Ceea ce nu inteleg insa este lipsa de reactie a liderilor PSD care par a nu-si mai aminteasca faptul ca in 2000-2004 tot PSD era la guvernare si nu realizeaza ca ar fi important pentru forta partidului sa reactioneze, aducand in spatiul public argumente si comparatii.  E adevarat, au trecut ceva ani de atunci”, a mai subliniat Adrian Nastase.

author avatar
National
696 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger