AcasăPoliticaNastase: Dupa ”Guvernul meu”, Iohannis implementeaza ”Procurorul meu”

Nastase: Dupa ”Guvernul meu”, Iohannis implementeaza ”Procurorul meu”

Adrian Nastase spune ca inlaturarea lui Tiberiu Nitu face parte din implementarea proiectului prezidential ”Procurorul meu”

Adrian Nastase sustine ca debarcarea lui Tiberiu Nitu din fruntea Parchetului General ar fi o operatiune pusa la cale cu girul presedintelui Klaus Iohannis.

Adrian Nastase spune ca inlaturarea lui Tiberiu Nitu face parte din implementarea proiectului prezidential ”Procurorul meu”

”Dupa realizarea proiectului „Guvernul meu”, s-a trecut la implementarea proiectului „Procurorul meu”. De fapt, Planul B, in conditiile in care nu a putut fi impusa alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Acesta este probabil motivul pentru care nu se mai putea astepta finalul mandatului pentru procurorul general. S-ar fi suprapus cu campania electorala. Noul procuror va putea ajuta in <<selectarea corecta>> a candidatilor partidelor, cu ajutorul <<Romaniei curate>>. De aceea, procedura de selectare si de numire nu va astepta pana in 15 mai, ci va porni imediat”, acuza Nastase. Acesta nu se multumeste sa puna debarcarea lui Nitu pe seama lui Iohannis, ci ii si sugereaza presedintelui un inlocuitor pe masura aspiratiilor lui: ”Eu am si o propunere pentru noul procuror general. Monica Macovei. Un fost procuror comunist independent. Un tehnocrat adevarat. Cu legaturi la Bruxelles”.

author avatar
Simona Badulescu
585 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger