AcasăPoliticaNastase baga strambe intre USL si Bruxelles

Nastase baga strambe intre USL si Bruxelles

Adrian Nastase incearca din rasputeri sa atate USL-ul impotriva lui Basescu

Adrian Nastase reproseaza USL-ului ca tine seama de opiniile ”leadership-ului de la Bruxelles si Washington” si nu scapa oadata de Traian Basescu, desi dispune de toata puterea necesara.

Adrian Nastase incearca din rasputeri sa atate USL-ul impotriva lui Basescu

Precaritatea pozitiei de detinut eliberat conditionat nu-i permite lui Adrian Nastase sa asmuta direct USL-ul asupra lui Traian Basescu, ci il obliga sa o ia pe dupa visin. Iar cum blogul a ramas ”visinul” fostului premier si dupa iesirea din inchisoare, Nastase posteaza consideratii menite sa irite mentalul uselist si sa ridice Uniunea la lupta contra lui Basescu. ”Majoritatea de 70% a USL este relativ amorfa si nu stie ce sa faca cu propria sa putere”, bate Nastase saua, doar-doar or pricepe ”iepele” useliste ca pot sa faca ce vor, respectiv sa termine cu Basescu. Un Basescu despre care fostul premier spune ca a reusit sa speculeze situatia in favoarea sa, erijandu-se in ”liderul Opozitiei”.

Stiut fiind sprijinul de care se bucura Basescu din partea oficialilor europeni si americani, Nastase incearca si sa instige spiritele ”separatistilor” uselisti, vizati fiind mai ales liberalii, care oricum acuza vasalitatea lui Victor Ponta fata de ”Inalta Poarta” occidentala. ”Majoritatea USL este relativ paralizata de teama fata de pozitiile exprimate de leadershipul de la Bruxelles si de la Washington”, rasuceste Nastase cutitul in rana.

author avatar
Simona Badulescu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger