AcasăPoliticaN. Constantinescu, dus cu mandat de la sediul CJ Constanta la DNA:...

N. Constantinescu, dus cu mandat de la sediul CJ Constanta la DNA: „Probabil ca voi fi retinut”

Insotitit de mascati, Nicusor Constantinescu a fost dus, joi dupa-amiaza, la DNA Constanta, pentru a fi audiat. Presedintele Consiliului Judetean a declarat ca se asteapta la orice, chiar si sa fie retinut.

Constantinescu insusi a anuntat ca are mandat de aducere la DNA cu mandat si ca merge la discutiile cu procurorii avand la el un bagaj cu obiecte din cele considerate de stricta necesitate.

Social-democratul a iesit din sediul institutiei in fruntea careia se afla cu in jurul orei 15.30, flancat de mascati. „Este o continuare a hartuirii mele politice, ale mele ca presedinte al CJ. (…) Sunt acuzat ca am semnat niste contracte (…) abuz in serviciu presupun si alte chestiuni similare… conflict de interese. (…) Am mandat de aducere la DNA Constanta unde ma voi duce si sa vad care sunt acuzatiile. Voi vedea ce se intampla. Probabil ca voi fi retinut. Mi-am luat bagajele la mine, sunt pregatit (…), periuta de dinti”, a sustinut Nicusor Constantinescu, inainte de a se indrepta catre sediul DNA Constanta.

Prezenta lui Nicusor Constantinescu la audieri la sediul procurorilor anticoruptie constanteni are loc in ziua in care procurorii DNA au facut nu mai putin de 19 perchezitii in Bucuresti si in judetele Constanta (inclusiv la sediul Consiliului Judetean), Prahova si Sibiu. Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat, intr-un comunicat, ca actiunea face parte dintr-o cauza penala ce vizeaza „suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, infractiuni electorale si infractiuni de serviciu, comise in perioada 2009-2013”.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger