AcasăPoliticaMunteanu, dezvaluiri despre o intalnire cu seful statului, din urma cu cateva...

Munteanu, dezvaluiri despre o intalnire cu seful statului, din urma cu cateva luni: M-a cautat un om politic, apropiat de presedinte

Noul candidat al liberalilor la Primaria Capitalei a precizat ca, anul trecut, a mers la Cotroceni, alaturi de un alt liberal, pentru a discuta cu seful statului. Totul, s-ar fi intamplat in urma cu ‘opt-noua luni’.

Marian Munteanu a facut aceasta declaratie seara trecuta, la postul B1 TV, moment in care a facut urmatoarele precizari: „m-a cautat un domn, cu care am discutat, un om politic, apropiat de presedinte, un senator de la Partidul National Liberal, o sa aflati si numele lui, nu are acum importanta asta, nu intram in detalii. Am discutat, ca era deja cunoscut prin anumite interventii in mass-media, despre niste proiecte si puncte de vedere ale mele cu privire la societatea civila”.

In cadrul aceleiasi emisiuni, fostul membru al societatii civile, de curand inscris in randurile Organizatiei PNL sector 1, a precizat ca inca nu a semnat declaratia de integritate – pe care si-au trecut semnatura alti candidati la Primaria capitalei, printre ei Gabriela Firea – dar ca urmeaza sa faca acest lucru.

Va reamintim ca, zilele trecute, din directia Presedintiei apareau lamuriri, di care reiesea faptul ca seful statului nu s-a implicat in niciun fel in desemnarea lui Munteanu drept candidat al PNL la alegerile pentru Primaria Generala, dupa retragerea lui Orban.

sursa foto: Facebook/PNL

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger