AcasăPoliticaMotivul pentru care senatorul Akos Mora a decis sa se autosuspende din...

Motivul pentru care senatorul Akos Mora a decis sa se autosuspende din PNL

Senatorul liberal de Mures a anuntat, joi, ca a hotarat sa se autosuspende din formatiunea condusa de Klaus Iohannis. Akos Mora sustine ca a luat aceasta deizie pentru ca nu mai vrea ca numele sau sa fie invocat de contracandidatul reprezentantului ACL in cursa pentru Cotroceni, in defavarea acestuia din urma.

Mai exact fie spus, Mora, in cazul caruia Instanta Suprema a dat o sentinta definitiva de incompatibilitate, a hotarat sa se retraga pentru o perioada din partid, fara ca acest lucru sa insemne ca renunta si la fotoliul de senator.

Liberalul a lasat sa se inteleaga, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ca nu vrea sa ii mai „dea ocazia” lui Victor Ponta sa foloseasca numele sau in dezbaterile electorale dinainte de turul doi al prezidentialelor, contra candidatului ACL in cursa pentru Cotroceni. „Ma autosuspend din PNL ca sa nu ii mai dau ocazia lui Victor Ponta sa mai repete minciuna juridica, adica faptul ca sunt condamnat, cum a spus miercuri seara la dezbatere (de la postul B 1 TV-n.r) /…/ Nu vreau sa transfer aceasta imagine catre Klaus Iohannis, tin prea mult la PNL si la ideea candidaturii lui Iohannis”, a punctat senatorul liberal.

Sursa foto: Facebook/ Akos Mora

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger