AcasăPoliticaMotiunea PNL, dezbatuta dupa europarlamentare: Ponta e obisnuit sa vorbeasca singur. Se...

Motiunea PNL, dezbatuta dupa europarlamentare: Ponta e obisnuit sa vorbeasca singur. Se teme de o discutie aplicata

Motiunea de cenzura initiata de liberali, si sustinuta de mai multe formatiuni cu reprezentare in parlament, va fi dezbatuta dupa europarlamentarele din 25 mai, mai exact lunea viitoare.

Demersul PNL, trecut in opozitie dupa ruperea USL-ului, va fi supusa dezbaterii, in plenul Parlamentului, abia dupa alegerile pentru Parlamentul European. „Ponta (…) cei din PSD si anexele lor se tem de o dezbatere despre actiunii sau non-actiunii Guvernului in economie, (…) de modul in care domnul Ponta, personal, ca prim-ministru si sef de partid, protejeaza actiunile si intentiile de actiune in sensul coruptiei, in sensul feudalizarii Romaniei. Domnul Ponta se teme de o discutie aplicata, de un dialog”, a sustinut, luni, liderul PNL, in cadrul unei conferinte de presa.

Totodata, presedintele formatiunii liberale a declarat ca amanarea dezbaterii motiunii e un semn de teama. „Ponta este obisnuit sa mearga sa vorbeasca singur si sa povesteasca, asa cum face la inceputul fiecarei sedinte de Guvern, cat de bine se traieste in Romania. Atragem atentia foarte serios ca un Guvern care amana dezbaterea unei motiuni de cenzura inseamna ca se teme sa vorbeasca despre realitatea guvernarii”, a mai precizat Crin Antonescu.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger