AcasăPoliticaMonica Macovei si Norica Nicolai, in razboi pentru Republica Moldova

Monica Macovei si Norica Nicolai, in razboi pentru Republica Moldova

In plina campanie electorala, pedelista Monica Macovei sare la gatul liberalei Norica Nicolai, despre care sustine ca are o atitudine pro-sovietica fata de Republica Moldova.

Monica Macovei considera ca Norica Nicolai da dovada de o „minima inteligenta politica”

Declaratia Noricai Nicolai este iresponsabila  si dovedeste lipsa de minima inteligenta in politica externa, sustine democrat-liberala. Reactia ei vine dupa ce Nicolai a afirmat ca Republica Moldova trebuie salvata fara Transnistria. „Abordarea europarlamentarului PNL este cinica fata de romanii de peste Nistru si ignora eforturile autoritatilor de la Chisinau, Bucuresti si Bruxelles de pastrare a integritatii teritoriale a Republicii Moldova”, acuza Monica Macovei, exprimandu-si, totodata, dezamagirea fata de dezinteresul manifestat de liberali.

Norica Nicolai

„Norica Nicolai are o atitudine pro-sovietica fata de Republica Moldova. PNL ramane mut si surd la aceste iesiri iresponsabile, devenind astfel partas, prin lipsa de reactie si pastrarea Noricai Nicolai pe lista pentru alegerile europarlamentare, la declaratii anti-UE”, a  mai spus Monica Macovei.

author avatar
National
968 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger