AcasăPoliticaMonica Macovei s-a decis: Il voi vota pe Iohannis

Monica Macovei s-a decis: Il voi vota pe Iohannis

In cel de-al doilea tur al prezidentialelor, Monica Macovei sustine ca il va vota pe candidatul ACL, Klaus Iohannis. Cat despre contracandidatul actualului edil al Sibiului din cursa pentru Cotroceni, Vicotr Ponta, fostul ministru sustine ca este „marele pericol pentru Romania, in acest moment”.

Candidat independent in primul tur al alegerilor prezidentiale din aceasta toamna, Macovei s-a hotarat cui ii va acorda increderea, prin vot, pe 16 noiembrie, cand va avea loc al doilea tur de scrutin. „Eu il voi vota pe domnul Iohannis. Marele pericol pentru Romania, in acest moment, este Victor Ponta„, sustine fostul ministru al Justitiei.

Macovei a anuntat acest lucru, joi, in jurul orai 14, pe contul sau oficial de Facebook, manifestandu-si incantarea ca Iohannis a acceptat cele 10 principii privind „salvarea statului de drept” pe care i le propusese in cursul zilei precedente, si motivandu-si, astfel, decizia. „Ma bucur ca domnul Iohannis a declarat ca accepta Acordul pentru salvarea statului de drept si a democratiei in Romania pe care i l-am propus ieri„, a mentionat Macovei, adaugand ca asteapta ca Iohannis sa isi si puna semnatura pe respectivul „acord”.

Anterior anuntului facut de Monica Macovei, Iohannis, unul dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni, anunta, intr-o conferinta de presa, ca toate aspectele mentionate de Macovei se regasesc si in programul sau prezidential. „Sunt aceleasi lucruri pe care le doresc si eu – justitie, statul de drept, faptul ca nu voi gratia corupti”, a afirmat Iohannis.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger