AcasăPoliticaMonica Macovei isi face partid

Monica Macovei isi face partid

Monica Macovei a obtinut 4,44% din voturi la alegerile prezidentiale, in calitate de candidat independent, si s-a decis sa-si faca partid.

„Rezultatul obtinut la alegeri este unul foare bun. Am vazut cine suntem si cati suntem. Acum important este sa vedem si cum putem multiplica acest numar. Suntem aproape jumatate de milion astazi, peste un an putem fi de doua ori mai multi”, a afirmat Monica Macovei.

Monica Macovei sustine ca partidul pe care intentioneaza sa-l infiinteze se va baza pe valori precum dreptate, justitie, demnitate si integritate si ca rezultatul obtinut la alegeri i-ar fi permis sa trimita in Parlament circa 20 de deputati si 10 senatori, raportandu-se la alegerile parlamentare din 2012.

Monica Macovei a obtinut rezultate excelente in Bucuresti, 12%, in Cluj, 11,87%, in Iasi, peste 10%, dar si in Diaspora, unde a fost votata de peste 15% dintre romanii aflati in strainatate si care si-au exercitat dreptul la vot.

Nu in ultimul rand, Monica Macovei a tinut sa se laude ca cei mai multi dintre cei care au votat-o sunt tineri cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani si care au studii superioare.

author avatar
Cristi Ionita
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger