AcasăPoliticaMonica Macovei a demisionat din PDL: Nu ma inscriu in nici un...

Monica Macovei a demisionat din PDL: Nu ma inscriu in nici un alt partid politic

La cateva zile dupa ce si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale, in conditiile in care PDL si PNL au un candidat comun la alegerile din toamna, in persoana lui Klaus Iohannis, iar decizia sa a fost indelung comentata de catre colegii sai de partid, Monica Macovei a anuntat, marti la pranz, ca paraseste randurile formatiunii conduse de Vasile Blaga.

Precizand ca „e o decizie gandita indelung, nu e un gest facut in pripa”, fostul ministru al Justitiei le-a multumit colegilor care i-au fost alaturi, motivandu-si decizia de a pleca din partidul lui Blaga prin faptul ca e de parere ca „ceea ce se intampla azi cu PDL este gresit”.

Monica Macovei considera ca ultimele hotarari ale conducerii democrat-liberale „au indus multa confuzie” si tine sa precizeze ca nu se va inscrie in randurile altei formatiuni, ci va candida la presedintie ca independent. „Nu am inteles de ce PDL nu poate avea propriul candidat la alegerile pentru functia de presedinte. (…) Nu ma inscriu in nici un alt partid politic. Candidez independent pentru ca sunt convinsa ca romanii merita un Presedinte al lor, nu un Presedinte al partidelor”, a precizat fostul ministru.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger