AcasăPoliticaMonica Iacob Ridzi, cinci ani de inchisoare. Decizia Instantei Supreme e definitiva!

Monica Iacob Ridzi, cinci ani de inchisoare. Decizia Instantei Supreme e definitiva!

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dat sentinta in „dosarul Zilele Tineretului”, in care fostul ministru al Tineretului a fost acuzata de abuz in serviciu. Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare. Verdictul, care este unul definitiv, a fost anuntat luni dupa-amiaza.

Urmeaza ca decizia Instantei sa fie pusa in aplicare in scurt timp. Este vorba despre dosarul in care Monica Iacob Ridzi a fost acuzata de abuz in serviciu, in legatura cu organizarea, in 2009, a unor manifestari ocazionate de Ziua Nationala a Tineretului, la vremea respectiva aceasta fiind ministru al Tineretului si Sportului.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, astfel, verdictul dat intr-o prima instanta, in acest dosar, in care mai sunt cercetati si alti angajati ai acestui minister, printre ei si fosta consiliera a ministrului, Ioana Varsta, dar si fostul director general economic din MTS, Paul Diaconu. Mai exact, la finele lunii ianuarie 2014, judecatorii Instantei Supreme au decis condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare a fostului ministru democrat-liberal.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger