AcasăPoliticaMomentul in care ministrul SOVA a fost atacat cu o rosie. Reactia...

Momentul in care ministrul SOVA a fost atacat cu o rosie. Reactia demnitarului aflat la Cluj! (VIDEO)

Situatie greu de imaginat pentru un ministrul din Guvernul Ponta, care s-a trezit ca o tanara i-a pregatit o „surpriza” cu totul neasteptata.

La finalul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o, vineri, la Cluj, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii straine a observat ca tanara se apropie de el, insa nu s-a gandit nicio clipa ce va urma. Femeia avea pregatit un discurs, dar si o rosie mare si coapta, pe care a strivit-o pe tableta si pe documentele demnitarului, in timp ce ii explica si motivele pentru care face acest lucru.

Totul a avut legatura cu proiectul de exploatare de la Rosia Montana, tanara clujeanca alegand sa-si exprime punctul de vedere fata de acest demers intr-un mod cu totul aparte. Ministrul Sova a ramas pur si simplu perplex in fata „asaltului” cu tomata. A incercat sa zambeasca, in asa fel incat sa ascunda ca e stanjenit, in timp ce a facut tot ce a putut pentru a sterge cat mai rapid urmele „atacului” protestatarei. Incidentul a fost surprins de catre jurnalistii de la Romania Tv.

Sursa foto/video: Romania TV

786 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger