AcasăPoliticaMomentan, "niciun partid nu are o solutie" pentru Primaria Capitalei, considera Dragnea

Momentan, „niciun partid nu are o solutie” pentru Primaria Capitalei, considera Dragnea

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea e de parere ca, la aceasta data cel putin, nici social-democratii si nici un alt partid nu au o solutie optima pentru conducerea Primariei Capitalei, institutie condusa interimar, dupa ce edilul Oprescu a fost suspendat din functia de primar general, urmare a faptului ca a fost arestat preventiv.

Liviu Dragnea

Insa chiar daca momentan situatia nu e tocmai buna in aceasta privinta, acest lucru nu inseamna ca nu se pot gasi solutii, a explicat liderul interimar al PSD-ului. „In acest moment -in mod cinstit – niciun partid nu are nicio solutie pentru Capitala. Asta nu inseamna ca nu putem avea maine sau poimaine. Dar in acest moment nici PSD-ul, nici UNPR-ul, nici PNL-ul, nici altcineva n-are o solutie serioasa pentru Primaria Capitalei, adica un om care, odata ajuns primar general, continua proiectele„, a explicat Dragnea, facand referire la necesitatea de a fi duse mai departe la initiativele importante pentru Bucuresti.

Oprescu a intrat in vizorul DNA, procurorii anticoruptie acuzandu-l de luare de mita, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ulterior a pierdut – temporar- prerogativele de sef in Primaria Generala a Capitalei, in locul sau fiind numit, interimar, UNPR-istul Stefanel Dan Marin.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger