AcasăPoliticaMoldovencele au pus ochii pe Traian Basescu

Moldovencele au pus ochii pe Traian Basescu

La cei 61 de ani ai sai, seful statului are in continuare lipici la reprezentantele sexului frumos, care nu ezita sa-l complimenteze ori de cate ori au ocazia.

Traian Basescu se bucura de simpatia doamnelor si domnisoarelor

Prezent la Sulina, in mijlocul tinerilor moldoveni, Traian Basescu a demonstrat ca are priza la doamne si domisoare. ”Sunteti tanar si aratati exact ca la 20 de ani”, a fost de departe cel mai frumos mesaj pe care l-a primit presedintele din partea unei profesoare. Un pic stanjenit, ca orice barbat care primeste un compliment din partea unei femei, presedintele s-a repliat destul de rapid : ”Rog presa sa inregistreze aceasta afirmatie si sa o dea macar sotiei mele”. Mai mult, ca sa nu-si dezamageasca admiratoarele, care i-au cerut insistent sa candideze la presedintia Republici Moldova, Traian Basescu nu dat un raspuns categoric, preferand sa mearga la textul Constitutiei. ”Pentru a putea candida in Republica Moldova, trebuie sa ai cetatenie si sa fi locuit 10 ani pe teritoriul acestui stat”, a explicat seful statului.

Sangre caliente

Dupa ce le-a promis tinerilor moldoveni cate-n luna si in stele (mai multe burse de studiu, taxe consulare mai mici etc), presedintele Traian Basescu s-a lansat intr-o analiza economica la zi. Concluzia: Romania este pe drumul cel bun, iar confruntarile politice nu sunt generate de interesele partidelor/ demnitarilor, ci de temperamentele vulcanice. ”Daca privim la realitatea de astazi, indiferent ce critici vedeti la adresa Romaniei sau cum ne criticam noi unii pe altii, ca latini suntem, Romania este o tara care de doi ani are crestere economica, de fapt anul acesta va fi al treilea consecutiv cu crestere economica. Nu foarte mare, dar a trecut printr-o perioada foarte grea Romania in 2009-2010, iar acum a iesit din aceasta perioada”, a explicat seful statului.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger