AcasăPoliticaMoisescu si Chiliman denunta mafia de la varful PNL

Moisescu si Chiliman denunta mafia de la varful PNL

Vlad Moisescu si Andrei Chiliman repun pe sine PNTCD-ul, cu intentia declarata de a-l asmuti contra PNL-ului condus de Crin Antonescu.

Proaspat inscris in PNTCD, Vlad Moisescu nu uita si nu iarta ”grupul infractional” instalat in fruntea PNL

Odata ales in functia de prim-vicepresedintele al PNTCD, Vlad Moisescu a acuzat lipsa de principii si de valori de care dau dovada cei mai multi ”actori politici” si transformarea partidelor in ”simple asocieri de gasti, ori de grupuri organizate in stil mafiot”. Iar pentru exemplificare, Moisescu a folosit PNL, partid pe care il cunoaste foarte bine din interior: ”Armata rosie a PSD-ului are astazi tara la dispozitie, cu largul concurs al unui grup incompetent si uneori infractional organizat, intitulat «Conducerea PNL»”. In context, Vlad Moisescu a pus tot pe seama ”ofertei jalnice” a marilor partide si a razboaielor duse de ”gastile” politice si refuzul romanilor de a se implica in politica. In replica, noul lider PNTCD promite transformarea partidului condus pe vremuri de Corneliu Coposu intr-o formatiune politica ”deschisa si onesta”. Desi nu s-a inscris si el in PNTCD, Andrei Chiliman si-a oferit taranistilor tot sprijinul posibil. Motivul invocat: desi, in decembrie 1989, a ales PNL, Chiliman face parte dintr-o familie de taranisti si considera ca este de datoria sa sa contribuie la renasterea PNTCD, despre care spune ca a ramas ”singurul partid istoric din Romania” dupa ce PNL ”prin conducerea pe care o are, si-a pierdut vocatia istorica, a renuntat la traditia lui, la valori si principii”.

Pavelescu s-a saturat de presedinte, vrea rege

Reales presedinte al PNTCD (a candidat singur pentru aceasta functie), Aurelian Pavelescu a anuntat ca prioritatea PNTCD este schimbarea formei de guvernamant din republica in monarhie. “Ca proiect politic, ne propunem revenirea la monarhia constitutionala ca forma de guvernamant. In aces sens, vom cere un referendum national prin care poporul sa se pronunte. Asta ar insemna revenirea la normalitate”, a decretat Pavelescu, in calitate de lider reconfirmat al taranistilor.

author avatar
Simona Badulescu
1.145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger