AcasăPoliticaMoisescu, la iesirea de la DNA: Ne-au pus sechestru. O sa vedeti:...

Moisescu, la iesirea de la DNA: Ne-au pus sechestru. O sa vedeti: este o copilarie!

Vlad Moisescu, nimeni altul decat fostul trezorier al PNL, intrat in vizorul DNA -si anchetat in acelasi dosar in care sunt cercetati si primarul sectorului 1, dar si alte doua persoane -a aflat, luni, asemeni celorlate trei persoane, ca are averea pusa sub sechestru.

In conditiile in care, la primele ore ale zilei, s-a speculat ca ar fi fost gasit, la perchezitiile facute acasa la fostul liberal, un contract care ar fi arata faptul ca soacra sa si-ar fi imprumutat fiica, respectiv pe sotia lui Moisescu, cu suma de 670 de milioane de euro, fosutl deputat a invocat o eroare de nominare, in momentul in care a fost rugat sa comenteze pe marginea acestor informatii vehiculate pe surse.” Da, ne-au pus secrestru. (..) Pe 3 miliarde (de lei-n.r), n-auziti? (…) trebuie sa dovedeasca in instanta”, a afirmat liberalul, explicand ca este vorba atat despre case si actiuni, cat si despre conturi bancare. „Trebuie sa fac pana miercuri o lista”, a adaugat Moisescu.

„O sa vedeti, este o copilarie”, a conchis Vlad Moisescu, inainte de a pleca din fata sediului DNA Ploiesti. Va reamintim ca, la finele saptamanii tercute, procurorii de la DNA Ploiesti au decis retinerea acestuia, pentru 24 de ore, pentru „constituirea unui grup infractional organizat” si „trafic de influenta, in forma continuata”.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger