AcasăPoliticaMiscarea Populara si-a anuntat conducerea si obiectivele: "Vrem o Romanie cu fruntea...

Miscarea Populara si-a anuntat conducerea si obiectivele: „Vrem o Romanie cu fruntea sus, nu cu mana intinsa”

Marian Preda

Fundatia „Miscarea Populara” a fost lansata, oficial, duminica. Liderul sau, Marian Preda, a prezentat echipa si obiectivele, precizand ca nu este vorba de un partid, ci de un „instrument public”.

Marian Preda

„Probabil va intrebati ce este Miscarea Populara si ce vrea. Este o fundatie, nu este un partid. Este un instrument de exercitare a democratiei participative, un instrument public. Initiativa noastra este  o reactie a faptului ca Romania se confrunta cu numeroase riscuri, pe care guvernantii le ignora in loc sa le reduca. Clasa politica se adreseaza mai degraba majoritatii votantilor, celor depedenti de resursele publice si mai putin celor activi, pe care in ultima vreme ii ignora. Vrem o Romaniei cu fruntea sus, nu o Romanie cu mana intinsa”, a declarat Marian Preda, propus in fruntea Fundatiei „Miscarea Populara”, intr-o conferinta de presa.

Acesta a sustinut ca Miscarea a fost infiintata pentru a restabili increderea romanilor. „Vom merge in tara sa ascultam vocea celor activ economic, celor competenti, celor uitati de clasa politica. Vrem sa generam o adevarata miscare populara de jos in sus si impreuna sa recladim increderea in Romania”, a adaugat Preda. „Vrem o Romanie europeana de care sa fim mandri. Ne-am saturat sa vedem cum se inchid fabricile, cum dispar locurile de munca vrem sa vedem investitii si locuri de munca „, a mai spus liderul Fudatiei.

Din echipa Miscarii Populare fac parte, printre altii, fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger