AcasăPoliticaMiscarea Populara, aspirator de liberali

Miscarea Populara, aspirator de liberali

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu apreciaza ca liberalii autentici, care au valorile de dreapta in sange, s-ar putea reorienta catre platforma Miscarea Populara.

Sebastian Lazaroiu sustine ca Miscarea Populara ar putea fi o alternativa pentru politicienii de dreapta

Nu numai pedelistii, ci si liberalii ar putea adera la proiectul promovat de Cristian Diaconescu. O spune Sebastian Lazaroiu, mentionand insa ca fundatia nu-si propune sa inlocuiasca partidele deja existente.  ”Si in PNL sunt oameni care la un moment dat ar putea sa-si gaseasca locul acolo ( in Miscarea Populara – n.r) dar cel putin pentru inceput, noi evitam sa cautam nume din zona politica, oameni cu carnet de partid. (…)PNL-ul nici pe departe, in momentul asta, nu are o orientare de centru-dreapta, e un partid de stanga. Eu sunt convins ca si acolo sunt oameni, nu neaparat in primul esalon, poate la esaloanele doi-trei, care altfel sunt din convingere de centru-dreapta, dar din pacate, probabil ca ei nu au un cuvant de spus in stabilirea politicii partidului”, a declarat consilierul prezidential.

Totodata, acesta sustine ca seful statului va inclina balanta la alegerile viitoare. ”Eu cred ca presedintele Traian Basescu va decide, cu sprijinul pe care-l va avea, cine va castiga prezidentialele din 2014”, a conchis Sebastian Lazaroiu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
270 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger