AcasăPoliticaMircea Rosca (PNL): Ministrii PSD sunt veriga slaba a guvernarii!

Mircea Rosca (PNL): Ministrii PSD sunt veriga slaba a guvernarii!

Reprezentantii PSD in Executiv nu au pic de initiativa si continua politica incoerenta a pedelistilor, sustine presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca. Mai mult, deputatul ii recomanda premierului Victor Ponta sa analizeze cu obiectivitate prestatia social-democratilor.

Liberalul Mircea Rosca desfiinteaza prestatia ministrilor PSD

Deranjat de criticile formulate la adresa colegilor sai de partid, Mircea Rosca a sarit in apararea ministrilor liberali, aratand ca acestia, in comparatie cu pesedistii, incearca sa schimbe ceva in tara.

”Daca ne uitam la aceasta guvernare, vedem o parte a ministrilor, si recunosc aici ca acestia provin din PNL, care si-a asumat zona neagra a guvernarii. Liberalii, care au preluat  ministerele ce au fost duse in faliment mai ales in guvernarea Boc, au initiativa. (…) De partea cealalta, vedem ministerele care sunt la PSD sau nu, care se ascund in spatele vicepremierului Liviu Dragnea. (…) Vedem ministri care au foarte multa putere de decizie, care stapanesc ministere ce se ocupa mai mult cu cheltuirea bugetului strans pe undeva de ministerele complicate ale liberalilor, care n-au pic de initiativa”, a afirmat deputatul PNL, citat de site-ul pesurse.

author avatar
Adelina Ionicel
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger