AcasăPoliticaMircea Geoana: Iohannis va fi principalul nostru contracandidat la alegeri din 2014!

Mircea Geoana: Iohannis va fi principalul nostru contracandidat la alegeri din 2014!

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa prezidentiala a fost cea mai buna alegere, spunand ca PSD ar trebui sa se raporteze la Iohannis ca la principalul contracandidat.

„Retragerea lui Crin Atonescu e o dovada de realism politic. Sansele domnului Antonescu au scazut in mod dramatic si in cele din urma a facut singurul gest rational pe care putea sa il faca in acest moment, acela de a provoca o rocada similara cu rocada Stolojan-Basescu din 2004”, a precizat Mircea Geoana, citat de digi24.ro.

Geoana este de parere ca Antonescu nu mai are niciun fel de sanse sa devina candidatul dreptei unificate, precizand ca PSD trebuie sa se raporteze la Iohannis ca la principalul sau contracandidat la prezidentiale.

„E un anunt important, e un personaj politic important care ia o decizie importanta, dar din punct de vedere practic si electoral Crin Antonescu nu mai are niciun fel de sanse sa devina candidatul dreptei unificate. Iohannis are aceasta sansa si trebuie sa ne raportam la Iohannis ca la principalul nostru contracandidat la alegerile din 2014”, a spus Geoana.

author avatar
Alina Costache
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger