AcasăPoliticaMircea Geoana, din nou la DNA

Mircea Geoana, din nou la DNA

Fostul presedinte al Senatului, actualmente lider al Partidului Social Romanesc (PSRO), a sosit miercuri dimineata, in jurul orei 9, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

La fel cum s-a intamplat si in urma cu aproximativ doua saptamani, cand s-a prezentat la DNA, in calitate de martor, la acel moment fiind insotit de avocat, Geoana a ales sa nu faca declaratii la intrarea in incinta.

La plecare, insa, Geoana s-a rezumat sa ofere cateva scurte explicatii in privinta prezentei sale la discutiile cu procurorii care, de altfel, au fost foarte scurte. „Nimic nou. Un mic detaliu procedural. (…) Astazi am incheiat un detaliu procedural. In continuare lucrurile sunt neschimbate”, a explicat fostul social-democrat, dupa ce a parasit sediul DNA, insistand ca are tot calitate de martor.

Conform unor susrse, Goana ar fi predat procurorilor trei ceasuri primite cadou de la Vanghelie. In privinta acestui aspect, insa, fostul presedinte al senatului nu a vrut sa ofere lamuriri, deci nici nu a confirmat, nici nu a infirmat speculatiile, desi a fost intrebat in privinta acestor aspecte.

Desi Geoana nu a confirmat acest lucru, s-a aflat ca ambele discutii cu procurorii anticoruptie au vizat dosarul in care Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, si partener al fostului ministru in proiectul PSRO, a fost arestat preventiv, pe 14 martie, fiind acuzat de mai multe fapte de coruptie.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger