AcasăPoliticaMircea Dusa vede OZN-uri

Mircea Dusa vede OZN-uri

Ca sa justifice achizitionarea avioanelor F-16, Mircea Dusa ne abureste cu povesti

Ca sa explice inexplicabilul, adica de ce da Romania 628 de milioane de euro pe niste avioane F-16 second-hand, ministrul Apararii, Mircea Dusa, s-a apucat sa nareze o poveste desprinsa parca dintr-un scenariu de la Hollywood.

Ca sa justifice achizitionarea avioanelor F-16, Mircea Dusa ne abureste cu povesti

Dupa o noapte agitata, in care somnul i-a fost tulburat de tot soiul de aparate de zbor care au violat constant spatiul aerian mioritic, Mircea Dusa a decis ca a venit momentul sa informeze opinia publica despre acest dezmat.  ”Sa stiti ca este foarte necesar sa achizitionam avioanele pentru ca aproape zilnic spatiul aerian al tarii este fortat, probabil n-ar trebui sa va spun asta, de avioane care nu sunt identificate sau care nu au aprobare de survol si in acel moment suntem nevoiti sa ridicam in aer avioanele de vanatoare cu procedurile de somare pentru ca acele avioane sa iasa din spatiul de survol al tarii”, a afirmat ministrul Apararii, mentionand ca un astfel de incident s-a petrecut in noaptea de luni spre marti. ”Sunt tot felul de situatii cand noi, pe procedurile internationale si europene pe care le avem pe aceasta speta, actionam, dar nu va pot spune daca am actionat in forta”, a continuat demnitarul in aceeasi nota.

Ministrul Apararii,  subiect de glume pentru Lazaroiu

Chiar daca afirmatiile lui Mircea Dusa au fost confirmate intr-o oarecare masura si de alti fosti ministri ai Apararii, asta nu l-a impiedicat pe Sebastian Lazaroiu sa o tina toata ziua numai intr-o ironie. ”Dusa, poate sunt OZN-uri, frate… Vor sa vada si extraterestii astia cum se ieftineste painea la raft cand scazi TVA la 9%. Ca in tot universul nu s-a mai intamplat asta”, a scris consilierul prezidential pe contul sau de Facebook. Ulterior, Lazaroiu a revenit, postand o poza cu un stol de pasari si cu mesajul: ”Dusa: «Alarmaaaaa! Suntem atacati de inamici zburatori neidentificati!».

author avatar
Ana-Maria Ludatser
633 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger