AcasăPoliticaMircea Dusa, in vizita in China

Mircea Dusa, in vizita in China

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, se va afla, timp de trei zile, in vizita in China, la invitatia omologului sau, Chang Wanchuan, perioada in care va avea intalniri oficiale cu mai multi demnitari ai acestui stat.

Incepand de duminica, Dusa va avea o serie de intrevederi cu inalti oficiali chinezi. In timp ce duminica se va intalni cu vicepreşedintele Comisiei Militare Centrale, generalul Xu Qiliang, luni, social-democratul va vizita Comandamentul Diviziei 3, garnizoana Beijing, unde va participa la un exercitiu demonstrativ, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Apararii.

De asemenea, in prima parte a zilei de marti, Mircea Dusa va discuta cu ministrul chinez al Apararii, generalul Chang Wanchuan, urmand ca apoi demnitarul roman sa participe la o repetie organizata de liderul de la Beijing, Xi Jinping, cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Populare Chineze. „Agenda oficiala de discutii cuprinde subiecte precum cooperarea bilaterala intre cele doua armate si invatamantul militar”, mentioneaza sursa citita, cu referire la intrevederea pe care ministrul Apararii urmeaza sa o aiba cu omologul sau chinez, Chang Wanchuan.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger