AcasăPoliticaMircea Diaconu si-a ridicat mandatul de europarlamentar, de la sediul BEC

Mircea Diaconu si-a ridicat mandatul de europarlamentar, de la sediul BEC

Fostul senator liberal, care a candidat ca independent la alegerile din 25 mai, si-a ridicat, vineri dimineata, mandatul de europarlamentar, de la sediul Biroului Electoral Central.

Desi majoritatea celor care au obtinut, dupa scrutinul de duminica, mandate de reprezentare in Parlamentul European si-au ridicat certificatele care sa ateste acest lucru, de la Sala Palatului, unde este situat sediul BEC, inca de joi dupa-amiaza, Diaconu a anuntat ca nu poate fi prezent la ceremonia respectiva, avand spectacol la Timisoara.

Insa vineri dimineata a fost prezent pentru a-si ridica mandatul, declarand ca e constient de misiunea pe care i-au incredintat-o romanii care l-au ales si i-au acordat peste 6% din totalul voturilor valabil exprimate, reusind sa treaca, astfel, de pragul minim de 5 % care i-a asigurat un loc in PE. „N-am castigat decat povara si responsabilitate, asta nu e o fericire. Niste oameni m-au mandatat. (…) In functia aceea sunt foarte putine instrumente de a-i multumi pe oameni. O sa incerc”, a sustinut Diaconu.

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger