AcasăPoliticaMircea Diaconu, scos de pe lista liberalilor pentru europarlamentare

Mircea Diaconu, scos de pe lista liberalilor pentru europarlamentare

Mircea Diaconu inca are de tras de pe urma incompatibilitatii descoperite de ANI

Propus initial pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, numele fostului senator a fost retras de pe lista PNL, de vreme ce Mircea Diaconu nu poate ocupa pana in 2015 nicio functie publica, aspect mentionat inca de zilele trecute de catre reprezentantii ANI.

Mircea Diaconu inca are de tras de pe urma incompatibilitatii descoperite de ANI

Liberalul Diaconu nu va intra, pana la urma, in cursa pentru europarlamentare. Cel putin asa sustin surse politice din randul liberalilor, citate de televiziunile de stiri, ca s-ar fi decis in cadrul sedintei de marti a Birolului Permanent al PNL. Totul dupa ce fostul senator a fost declarat incompatibil si, conform ANI, vreme de trei ani, incepand cu 2012, cand a fost emisa decizia definitiva a Curtii Supreme, nu mai poate ocupa functii sau demnitati publice.

Locul lui Mircea Diaconu pe lista in cauza ar urma sa fie ocupat de Eduard Hellvig, fostul ministru al Turismului. De altfel, inca de luni posibilitatea ca numele fostului ministru al Culturii sa fie retras de pe lista liberalilor pentru europarlamentare fusese evocata, chiar de catre liderul formatiunii PNL, Crin Antonescu.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger