AcasăPoliticaMinistrul Tutuianu, la spital la militarii raniti

Ministrul Tutuianu, la spital la militarii raniti

Dupa ce noaptea trecuta a fost la locul tragediei, iar la primele ore ale zilei a asistat la ceremonialul de comemorare a celor trei militari care si-au pierdut viata in accidentul din judetul Arges, Adrian Tutuianu a mers la Spitalul Militar din Capitala, unde au fost transferati sase din cei noua reprezentanti ai ministerului pe care il conduce, care au fost raniti dupa ce camionul a cazut in rapa.

Dupa ce a stat de vorba cu cadrele medicale care ii ingrijesc pe cei sase militari, reprezentantul guvernamental a precizat ca acestia „sunt in afara oricarui pericol”, si ca a tinut sa vina personal la unitatea spitaliceasca pentru a verifica daca au la dispozitie tot ce e necesar pentru a-i trata. „Am fost asigurat de conducere (…) ca situatia lor este stabila, este buna, ca dispun de toate cele necesare pentru a fi tratati in siguranta si repusi intr-o stare de sanatate normala in cel mai scurt timp”, a mentionat Tutuianu.

Ministrul e evitat, insa, sa se pronunte cu privire la posibilele cauze ale accidentului. „Aseara (joi seara-n.r) a fost sesizat Parchetul Militar, s-au si deplasat procurorii si la locul incidentului, culeg si alte probe, (…) iar concluziile privind cazele si imprejurarrile in care s-a produs acest incident neferict vor fi aduse la cunostinta publica atunci cand avem date foarte concrete”, a sustinut Adrian Tutuianu.

Alaturi de ministru a fost in vizita la acelasi spital si secretarul de stat Mircea Dusa.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari

1 COMENTARIU

  1. CUM II POSIBIL CA IN 27 DE ANI OPARITII, TROGLODITII, MAIMUTOII NATIUNII SA DISTRUGA PANA SI PROPRIA APARARE NATIONALA……????????………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger