AcasăPoliticaMinistrul Transporturilor recunoaste: e greu de gasit o noua conducere pentru TAROM

Ministrul Transporturilor recunoaste: e greu de gasit o noua conducere pentru TAROM

Dupa ce saptamana trecuta conducerea companiei a demisionat in bloc, ministrul Transporturilor nu s-a ferit sa recunoasca faptul ca ii e foarte greu sa gaseasca noi membri care sa faca parte din Consiliul de Administratie al TAROM si sa fie capabili sa aplice solutii in vederea restructurarii operatorului aerian.

In conditiile in care cei cinci membri ai CA ai companiei aeriene au anuntat, zilele trecute, ca renunta la functii, se cauta inlocuitori pentru adminstratorii aflati, pana recent, in aceste posturi, in regim de interimat. Misiunea nu e deloc simpla, lucru pe care l-a admis, marti, insusi Ioan Rus, seful Transporturilor, minister in subordinea caruia se afla TAROM-ul.

„Am discutat pana acum cu cei propusi (…) pentru membri ai Consiliului de Administratie si cei care ar putea sa fie potentiali presedinti ai Consiliului de Administratie. Primii trei propusi, toti m-au refuzat. (…) Cautam cu mare atentie si, daca nu reusesc saptamana asta, incep sa caut cu disperare solutii de oameni capabili sa puna in practica un program de restructurare”, a precizat social-democratul aflat in fruntea MT.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger