AcasăPoliticaMinistrul Transporturilor despre "lista neagra" si "contestarii de meserie"

Ministrul Transporturilor despre „lista neagra” si „contestarii de meserie”

Aflat, vineri, la Arad, alaturi de colegul sau de Guvern, de la Economie, ministrul Transporturilor a explicat, raspunzand unei intrebari din partea presei, cum a ramas cu acea „lista neagra” – cu firmele care fie nu si-au respectat termenele si angajamentele, fie formuleaza contestatii ce stau in calea realizarii obiectivelor de investitii.

Razvan Cuc a specificat ca exista in jur de 14 nume pe ea si ca se asteapta ca respectiva lista sa se mareasca „in perioada urmatoare”. Acelasi ministru a continuat spunand ca asa-numita „lista neagra” va fi facuta publica „la un moment dat”.

„Va fi de lucru in Romania, nu este nevoie sa mai facem contestatii doar de dragul de a le face (…) nu mai accept si nu mai tolerez contestatii pentru obiective care tin in loc dezvoltarea”, a subliniat ministrul Transporturilor, invocand un studiu conform caruia 98% din contestatiile depuse la licitatii ar fi fara temei.

„Nu ne mai permitem, nici intarzieri si nici lucrari de proasta calitate. De asemenea, sper sa terminam si cu contestatarii de meserie”, a transmis Razvan Cuc si pe contul sau de Facebook.

245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger