AcasăPoliticaMinistrul Toba paraseste Guvernul. Ciolos i-a acceptat demisia

Ministrul Toba paraseste Guvernul. Ciolos i-a acceptat demisia

La doar cateva ore de la anuntul procurorilor anticoruptie, care au facut public faptul ca solicita aviz de la seful statului pentru a incepe urmarirea penala pe numele ministrului de Interne, in dosarul DIPI, s-a aflat ca Petre Toba si-a si anuntat intentia de a se retrage din fruntea MAI.

Confirmarea faptului ca Petre Toba, fost sef al Politiei Romane, pana sa ajunga ministru, a decis sa faca un pas in lateral din Guvern, odata ce a intrat in atentia procurorilor anticoruptie a venit chiar din partea reprezentantilor Executivului. Care, intr-un foarte scurt comunicat de presa, au precizat ca pana la inceputul saptamanii viitoare, Dacian Ciolos va avea o alta nominalizare pentru aceasta functie, pe care o va inainta liderului de la Cotroceni, in conformitate cu porcedura in astfel de situatii.

Mai precis, din directia Palatului Victoria se mentioneaza faptul ca „prim-ministrul Dacian Ciolos a acceptat demisia domnului Petre Toba din functia de ministru al Afacerilor Interne. Pana luni 5 septembrie, premierul va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea de inlocuire la conducerea Ministerului Afacerilor Interne”.

Cat despre motivele pentru care procurorii DNA au anuntat ca cer unda verde pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Toba, detalii puteti afla AICI.

author avatar
Cristina Stefan
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger