AcasăPoliticaMinistrul Sanatatii pleaca din Guvern. Patriciu Achimas Cadariu si-a dat demisia

Ministrul Sanatatii pleaca din Guvern. Patriciu Achimas Cadariu si-a dat demisia

Pe fondul problemelor dezinfectantilor folositi in spitale, situatie indelung discutata in urltimele zile si aflata in plina investigatie atat la nivelul MinisteruluI Sanatatii, cat si al Parchetului General, Patriciu Achimas Cadariu face un pas inapoi.

UPDATE: Informatia privind decizia luata de Achimas Cadariu isi gaseste confirmare oficiala din directia Palatului Victoria. In sensul in care premierul anunta ca a acceptat decizia ministurlui de a parasi echipa guvernamentala, dar si ca va gasi un succesor al lui Achimas Cadariu la sefia MS. „Am acceptat astazi demisia domnului Patriciu Achimas Cadariu din functia de ministru al Sanatatii. In perioada urmatoare voi inainta domnului presedinte al Romaniei Klaus Iohannis propunerea pentru un nou ministru al Sanatatii”, transmite Dacian Ciolos, intr-un scurt comunicat de presa.

–-

In sensul in care si-a anuntat intentia de a demisiona din fruntea Ministerului Sanatatii si, drept urmare, de a renunta la functia pe care o ocupa, din noiembrie anul trecut, in cadrul Executivului Ciolos.

Este vorba despre a patra schimbare in echipa guvernamentala survenita in ultimele saptamani, dupa demisia Anei Costea, de la Ministerul Muncii, a Aurei Raducu, de la Ministerul Fondurilor Europene – plecarea acesteia din urma fiind ceruta de Ciolos insusi, dar si a lui Vlad Alexandrescu de la Cultura.

Vom reveni cu detalii!

sursa foto: gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger