AcasăPoliticaMinistrul Pruna, vizat de o motiune a pesedistilor

Ministrul Pruna, vizat de o motiune a pesedistilor

Cu robe si bavetici colorate, Codul Penal va fi mai usor de suportat

Considerand „foarte grave” recentele afirmatii ale ministrului Pruna, in privinta „mintitului la CEDO”, pesedistii sunt cat se poate de decisi sa le taxeze in Parlament.

Iata, asadar, ca intentia anuntata inca de seara trecuta isi va gasi materializare mai curand decat se credea. In sensul in care, din cate a anuntat in urma cu scurta vreme insusi liderul acestei formatiuni, social-democratii au gata textul motiunii simple pe Justitie, menite sa o sanctioneze pe Raluca Pruna. Si urmeaza sa depuna motiunea botezata sugestiv „Si minciuna poate sa ucida” chiar in cursul zilei de luni, la Camera Deputatilor, din cate a precizat chiar Liviu Dragnea.

Afirmatiile cu pricina au fost facute, joi, in cadrul unei sedinte a CSM-ului, in care sefa de la Ministerul Justitiei a lasat sa se inteleaga ca ar fi ajuns in situatia de a nu spune adevarul, insa fara vreo intentie, practic. „Stiti cum e, domnule judecator, ca la penitenciare, unde eu m-am dus si am mintit la CEDO – si spun bine mintit la CEDO – ca eu am crezut ca daca mi se da o hartie sub semnatura cuiva din statul roman… Deci, eu am mintit acolo spunand ca noi am asigurat buget pentru sapte penitenciare a cate 150 de milioane pentru fiecare penitenciar (…), dar astea erau niste bune intentii, pentru ca in realitate in buget noi nu aveam acesti bani”, a declarat Pruna.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger