AcasăPoliticaMinistrul Muncii s-a intalnit cu comisarul european Cretu

Ministrul Muncii s-a intalnit cu comisarul european Cretu

Pe agenda zilei de lucru de miercuri, Rovana Plumb a avut trecuta o intrevedere cu actualul comisar european pentru Politici Regionale, Corina Cretu.

Actualul lider interimar al PSD a discutat cu Corina Cretu in privinta utilizarii fondurilor europene in domeniul asistentei sociale. De altfel, dupa intrevederea avuta la sediul ministerului in fruntea caruia se afla, Rovana Plumb a amintit, pe o retea de socializare, ca imbunatatirea calitatii asistentei sociale „cu ajutorul fondurilor europene constituie o prioritate” a actualului guvern, dar si ca noul Program Operational Regional este „mult mai performant in comparatie cu precedentul”.

La randul sau, la finele discutiilor de miercuri, social-democrata care este actualmente comisar european pe probleme de Politici Regionale s-a declarat „multumita de progresul inregistrat de la ultima (…) intalnire cu privire la planificarea utilizarii fondurilor europene in perioada 2014-2020”, precizand, totodata, prin intermediul unui mesaj postat pe contul sau de Facebook, faptul ca e necesar ca noul POR „sa foloseasca toate lectiile invatate in perioada 2007-2013”, in  privinta finantarii proiectelor cu caracter social.

sursa foto: Facebook/Rovana Plumb

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger