AcasăPoliticaMinistrul Justitiei, despre observatiile lui Nuland: Cred ca acest mesaj nu se...

Ministrul Justitiei, despre observatiile lui Nuland: Cred ca acest mesaj nu se refera la noi, dar este unul corect

Spre deosebire de seful statului, care a atras atentia, recent, ca remarca subsecretarului american de stat, la adresa unor lideri central europeni, include si Romania, ministrul Justitiei spune ca nu crede ca mesajul Victoriei Nuland se refera la tara noastra.

Robert Cazanciuc a subliniat, insa, faptul ca e de parere ca mesajul transmis, joia trecuta, in cadrul unei reuniuni desfasurate la Washington, de catre subsecretarul de stat american pentru Afaceri Euroasiatice – prin care, fara sa dea nume de state ori de lideri, Nuland atragea atentia, printre altele, asupra faptului ca, in tarile Europei Centrale, exista cazuri in care oficiali corupti sunt protejati de urmarire penala – este unul corect.

„Faptul ca noi vorbim desutl de mult despre mesajul doamnei Nuland inseamna ca acest mesaj si-a atins scopul – de a ajunge la toti cei care vor sa auda acest mesa. daca mesajul se refera sau nu la noi, cred ca orice roman de bunacredinta observa – si citeste cu atentie acest mesaj – observa ca el este formulat intr-o maniera diplomatica, intr-u context european mai larg, coroborat cu alte declaratii ale oficialilor americani. Cred ca acest mesaj nu se refera la noi, dar el, pe fond, este un mesaj corect”, sustine ministrul Justitiei.

Sursa foto: evenimentsibiu.ro

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger