AcasăPoliticaMinistrul Justitiei, despre Horodniceanu: Sunt convins ca, in afara de agenda DIICOT,...

Ministrul Justitiei, despre Horodniceanu: Sunt convins ca, in afara de agenda DIICOT, nu are nicio alta agenda

In conditiile in care, luni, Daniel Horodniceanu, procurorul pe care l-a propus pentru a prelua sefia  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), odata ce Alina Bica a ajuns in atentia justitiei, a trecut de interviul sustinut in fata CSM, ministrul Justitiei si-a exprimat increderea in capacitatea lui Daniel Horodniceanu de a conduce structura centrala a DIICOT.

Actualmente sef al Serviciului Teritorial Iasi al DIICOT, Horodniceanu a obtinut avz favorabil din partea CSM, dupa sedinta de luni, in care a raspuns intrebarilor reprezentantilor Consiliului Superior al Magistraturii. Iar ministrul Cazanciuc s-a arata multumit de felul in care s-a descurcat procurorul iesean in cadrul interviului. „Cred ca astazi (luni-n.r) a demonstrat foarte clar o buna cunoastere a DIICOT, a demonstrat maturitate si echilibru in solutiile propuse, inclusiv astazi, membrilor Sectiei (de procurori a CSM-n.r). Cred ca a inteles foarte bine (..) si ce mai are de facut, atat in proiectul managerial, cat si in solutiile concrete pe care le va decide (…) dupa ce o sa vada in mod concret cum stau lucrurile pe fiecare structura in parte a DIICOT”, e de parere Cazanciuc.

Seful de la Justitie si-a reiterat sustinerea pentru tanarul procuror, care ar urma sa ii succeada Alinei bica la conducerea DIICOT. „Este un om de echipa, care (…) a stiut sa atraga si sa mentina in jurul lui oameni care vor sa performeze la DIICOT si sunt absolut convins ca in afara de agenda DIICOT nu are nicio alta agenda”, a conchis ministrul.

sursa foto: gov.ro

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger