AcasăPoliticaMinistrul Grigorescu, discutii cu Dacian Ciolos la Guvern

Ministrul Grigorescu, discutii cu Dacian Ciolos la Guvern

Pe fondul controversei aparute recent in privinta unor aspecte ce tin de declaratia sa de avere, Victor Grigorescu a ajuns in aceasta dupa-amiaza la Palatul Victoria.

Primele indicii duc spre concluzia ca oficialul din fruntea Ministerului Energiei a fost convocat in acest sens de catre seful sau, primul-ministru Ciolos, pentru anumite lamuriri in privinta anchetei ANI si a neconcordantei in privinta declaratiei de avere a actualului sef al ME.

Trebuie spus ca discutia cu Victor Grigorescu nu a figurat pe agenda oficiala a sefului Guvernului si ca, pana la aceasta ora, niciuna dintre parti nu a facut precizari cu privire la rezultatele intrevederii.

In aceeasi privinta va spunem ca, in cursul acestei dimineti, tanarul ministru a ales sa faca publice o serie de lamuriri, in acest caz, sustinandu-si cauza, dar si convingerea ca ar fi vorba despre o „campanie de presa”. „Dincolo de explicatii si neplaceri, sunt convins pe deplin ca intreaga campanie face parte din planul mai larg de a discredita cat mai multi ministri ”tehnocrati”. (…) Fara a merge pe un drum victimizant, pot sa sustin in continuare ca functia de ministru este o functie temporara in viata unui om si numai cine isi inchipuie ca ea e un scop in sine poate sa creada ca o campanie de denigrare conteaza atunci cand esti decis sa iti faci treaba pana la capat”, a conchis Grigorescu, pe reteaua de socializare.

Va amintim ca este vorba de aproape 800.000 de lei care ar fi fost obtinuti din inchirierea unui site, dar inainte de inceputul mandatului ministerial, din cate a precizat oficialul guvernamental.

sursa foto: Facebook/Victor Grigorescu

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger