AcasăPoliticaMinistrul Ghinea candideaza doar de mana cu Ciolos

Ministrul Ghinea candideaza doar de mana cu Ciolos

Ministrul Fondurilor Europene spune ca nu face niciun pas de capul lui, ci este decis sa-l urmeze orbeste pe Dacian Ciolos. Dependenta fata de actualul sau sef il impiedica pe Cristian Ghinea sa spuna daca va candida sau nu la alegerile din toamna.

”Nu este decizia mea, este decizia premierului Dacian Ciolos. Suntem o echipa si n-o sa fac un pas de capul meu, singur. Voi candida intr-o formula pe care o decide (sau nu o decide) Dacian Ciolos”, a precizat, ieri, ministrul. In context, Cristian Ghinea a recunoscut ca a discutat deja pe tema cu actualul premier, dar a refuzat sa ofere orice detaliu.

Motivul: si aceasta decizie ii apartine, in exclusivitate, tot lui Dacian Ciolos. In ceea ce-l priveste, Ghinea a spus ca si-ar dori sa existe o formula care sa-i permita sa continue ce a inceput la Ministerul Fondurilor Europene, dar ca ”va fi linistit” daca acest lucru nu se va intampla.

author avatar
Simona Badulescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger