AcasăPoliticaMinistrul Energiei, la Petrosani. Sute de mineri protesteaza, unii dintre ei in...

Ministrul Energiei, la Petrosani. Sute de mineri protesteaza, unii dintre ei in subteran

Incordare in randul ortacilor care au ales sa dea glas, joi, in numar mare, temerilor ca risca sa ramana fara un loc de munca.

In conditiile cateva sute de mineri s-au adunat inca de joi dimineata in curtea Complexului Energetic Hunedoara, pentru a-si manifesta nemultumirea fata de perspectiva pierderii locului de munca, iar alte cateva zeci de ortaci de la Mina Livezeni au refuzat sa iasa in aceasta dimineata la suprafata, odata incheiata tura de noapte, alegand sa ramana in subteran, ca masura de protest, ministrul Energiei, Andrei Gerea, a ales sa mearga personal la Petrosani, pentru a discuta cu reprezentantii administratiei CEH, dar si cu sindicalistii. Gerea a intrat la dezbaterile cu reprezentantii minerilor in jurul orei 11.30, potrivit gazetadedimineata.ro.

In tot acest timp, minerii asteapta atat in curtea CEH, cat si in subteran, sa afle la ce concluzii s-a ajuns in urma intrevederii cu reprezentantul Guvernului.

Cu siguranta, minerii isi pun speranta ca in urma discutiilor pe care le vor avea reprezentantii sindicatelor cu responsabilul guvernamental venit de la Bucuresti pentru a incerca sa se ajunga la un consens sa aduca rezultate.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger