AcasăPoliticaMinistrul Educatiei: "Iohannis face rau scolii romanesti"

Ministrul Educatiei: „Iohannis face rau scolii romanesti”

sursa foto: infobraila.ro

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a avut, vineri seara, un atac dur la adresa presedintelui Partidului National Liberal, Klaus Iohannis.

sursa foto: infobraila.ro

Pricopie sustine ca Iohannis nu cunoaste realitatea din scolile romanesti si dauneaza grav invatamantului. „Domnul Klaus Iohannis nu a mai fost de mult prin scolile romanesti si nu cunoaste realitatea. Este regretabil ca un fost profesor incearca sa se foloseasca de elevi si de scoala pentru a obtine beneficii electorale”, a fost atacul dur al lui Remus Pricopie.

Iesirea lui Remus Pricopie s-a inregistrat dupa Klaus Iohannis i-a adresat o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, solicitandu-i acestuia sa se preocupe mai mult de situatia grava din educatie.

Liderul PNL spunea ca Victor Ponta, „in dubla calitate, de premier si lider al principalului partid de guvernamant”, ar trebui sa se preocupe mai mult de situatia din educatie, prin masurile luate si politicile duse.

In schimb, Remus Pricopie i-a transmis lui Klaus Iohannis ca „nu ar trebui sa se foloseasca de copii in scopuri electorale si sa se inconjoare de oameni care au taiat salariile profesorilor si au inchis scoli. Daca pe domnul Iohannis l-ar fi interesat cu adevarat situatia din invatamantul romanesc, primul gest pe care ar fi trebuit sa-l faca era acela de a nu politiza si de a nu implica scoala in lupta electorala”.

author avatar
Cristi Ionita
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger