AcasăPoliticaMinistrul Dusa i-a dat cu FRIG premierului Ponta!

Ministrul Dusa i-a dat cu FRIG premierului Ponta!

Bilantul Ministerului Apararii Nationale a fost unul memorabil pentru Victor Ponta, premierul povestindu-le colegilor din PSD despre „frigu` dracului” pe care a trebuit sa-l indure.

Victor Ponta si Traian Basescu s-au convins ca „iarna nu-i ca vara”

Mircea Dusa tace si face. S-a luptat cu nametii prin Moldova, cand alti colegi stateau la caldurica in Capitala, a acceptat sa fie mutat de la Interne la Armata si, poate cel mai important, nu a comentat cand seful Executivului i-a mai luat din bugetul ministerului.

Docilul Dusa si-a luat insa revansa la bilantul MApN. Ocazie cu care l-a facut  pe Victor Ponta sa simta pe pielea lui cum este sa-ti tremure si sufletul de frig. Desi a suportat cu stoicism, premierul si-a revenit cu greu, socul determinandu-l sa se planga  minute bune de conditiile vitrege de la minister. Liderul PSD s-a consolat insa cu gandul ca nu a inghetat singur, ci alaturi de presedintele Traian Basescu. Seful statului se pare insa ca a patimit si mai rau, la interventia de ieri, de la Cotroceni, Basescu dand semne clare ca l-a luat deja guturaiul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger