AcasăPoliticaMinistrul demisionar al Muncii, declaratie dupa retragerea din Guvern

Ministrul demisionar al Muncii, declaratie dupa retragerea din Guvern

Ministrul Muncii, Ana Costea, a lasat sa se inteleaga ca, la nevoie, va demisiona

La o zi dupa ce s-a aflat faptul ca premierul a acceptat demisia Anei Costea din functia de ministru al Muncii, dar si ca urmeaza ca Dacian Ciolos sa vina cu o propunere de succesor pentru preluarea acestui portofoliu, fosta sefa a ministerului amintit a facut primele declaratii.

Ana Claudia Costea, ministrul demisionar al Muncii (foto: gov.ro)

Prezenta si vineri la sediul institutiei pe care a condus-o, din noiembrie anul trecut si pana sa-si de ademisia, Costea a explicat – zambitoare si pe un ton cat se poate de relaxat -faptul ca a fost decizia sa sa se retraga din Guvern si ca nu are ce sa-si reproseze ceva in relatia cu Executivul Ciolos.

A ales, insa, sa nu vorbeasca prea mult despre ordonanta salariilor bugetarilor, context in care a si venit decizia sa de a parasi echipa guvernamentala. „Fara sa va suparati pe mine nu am nimic in plus de adaugat fata de ce ati putut citi, inca de aseara, in comunicatul de presa. Eu mi-am depus mandatul, da”, a sustinut Costea, potrivit Romania Tv.

Seara trecuta, pe site-ul Ministerului Muncii a aparut un comunicat, prin intermediul caruia se fac unele precizari in privinta plecarii Anei Costea din fruntea acestei institutii, din care rezulta si faptul ca „in total Ministerul Muncii a elaborat cel putin zece variante ale legii salarizarii, obiectivele acestora variind mult in functie de cifrele avansate de Ministerul de Finante”, dar si ca Ana Costea „isi exprima speranta ca depunerea mandatului de Ministru al Muncii va determina Guvernul sa considere o prioritate elaborarea unui legislatii nediscriminatorii si corecte in domeniul salarizarii”.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger